Valkeakosken Markkinat 5.-6.6.2024
Keskiviikkona 5.6. Klo 9.00 – 19.00
Torstaina 6.6. Klo 9.00 – 17.00

Valkeakosken Nuorkauppakamari ry järjestää 5.-6.6.2024 57. Valkeakosken Markkinat. Valkeakosken Nuorkauppakamari ry on ollut mukana tapahtumassa vuodesta 1969, ja sen päävastuullisena järjestäjänä vuodesta 1974. Markkina-alue sijaitsee aivan kaupungin keskustassa: liikekeskus Koskikaran edustalla, Valtakadun eteläpäässä ja Koiton aukiolla.

Markkinat ovat vakiinnuttaneet paikkansa Valkeakosken epävirallisena kesänavauksena ja keräävät vuosittain lähes sata eri kauppiasta / näytteilleasettajaa.  Kahden päivän aikana on tarjolla myös monipuolista ohjelmaa mm. jo perinteeksi muodostunut yleisön äänestämän Vuoden Koskilaisen palkitseminen.

Markkinat tuovat tuhansia ihmisiä kaupungin keskustaan molempina markkinapäivinä ja mahdollistavat paikallisten yrittäjien asiakaskontaktit. Samalla yrittäjät saavat tuloja ja näkyvyyttä lukuisista markkinavieraista. Monet paikalliset toimijat pääsevät markkinoilla esittelemään toimintaansa.

Valkeakosken Markkinoiden historiaan voit tutustua artikkelissa Valkeakosken Markkinat jo vuodesta 1968

Markkinoiden merkityksestä yhdistyksen toimintaan voit lukea artikkelin Valkeakosken markkinat – kaupungin nuorkauppakamarin kivijalka

Tervetuloa 57. Valkeakosken Markkinoille keskiviikkona ja torstaina 5.-6.6.2024.

Markkinoista johtuen pysäköinti Valtakadun eteläpäässä ja torin parkkipaikalla on kielletty. Markkinat tulevat aiheuttamaan liikennejärjestelyjä myös lähikaduilla, seuratkaa tarkasti liikennemerkkejä.

 

MARKKINOIDEN YHTEISTIEDOT:

PAIKKAMYYNTI: jcivalkeakoski@gmail.com / 0400 548 545