Kaipaatko kaltaisiesi seuraan?

Valkeakosken Nuorkauppakamari on väylä itsensä kehittämiseen. Olemme osa Suomen Nuorkauppakamari yhteisöä. Olemme verkosto ihmisiä, jotka haluavat kehittää itseään tai ympäristöön, oppia uutta tai verkostoitua saman henkisten kanssa. Nuorkauppakamarissa voit harjoitella erilaisia projektitiimin rooleja, oppia lisää yritystoiminnan perusasioista tai syventää aiempaa osaamistasi. Nuorkauppakamari mahdollistaa myös kouluttautumisen joko paikallisesti, kansallisesti tai kansainvälisen verkostomme kautta. Meillä on Suomessa 5000 jäsentä ja maailman laajuisesti 150 000. Jäsenistömme kokoontuu vuosittain yhteen erilaisissa kokous- ja koulutustilaisuuksissa.

Haluaisitko sinä olla osa tätä yhteisöä?  

Valkeakosken Nuorkauppakamariin voit hakea, jos olet 25-40-vuotias. Tällä hetkellä oman kamarimme projektit ovat keskittyneet erityisesti oman kaupunkimme kehittämiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Sinun ei tarvitse olla valkeakoskelainen, mutta parhaan hyödyn kamaristamme saat irti, jos sinulla on yhteyksiä Valkeakoskelle tai haluaisit hankkia niitä.

Jos sinut valitaan jäseneksi, niin polkusi alkaa aina koejäsenyydellä. Koejäsen saa tuekseen kummin, eli jonkun kamarin varsinaisen jäsenen, opastamaan ja vastaamaan kysymyksiin. Koejäsenyyden aikana henkilöltä odotetaan aktiivista otetta ja halukkuutta antaa oma panoksensa esimerkiksi markkinajärjestelyihin tai muiden projektien toteutukseen. Koejäsenenä pääset mukaan kaikkeen toimintaamme voit esim. osallistua kansainvälisistä kokouksiimme tai oppia uutta erilaisissa koulutuksissamme.

Koejäsen maksaa Valkeakosken Nuorkauppakamarissa vuosittaisen koejäsenmaksun (60 euroa), mikä on puolet normaalista jäsenmaksusta (120 euroa). Koejäsenyys kestää normaalisti 6-12 kk. Valinnat varsinaisiksi jäseniksi tehdään yhdistyksen virallisissa kokouksissa, joita on kaksi kertaa vuodessa, vuosikokous keväällä ja vaalikokous syksyllä.

 

Oletko kiinnostunut toiminnastamme? Täytä jäsenhakemus ja koe, mitä nuorkauppakamaritoiminta todella on!