Kamari-info

Valkeakosken Nuorkauppakamari ry on valkeakoskelainen nuorten aikuisten itsensäkehittämis-, kouluttautumis- ja verkostoitumisjärjestö. Valkeakosken Nuorkauppakamari ry on perustettu 1968. Valkeakosken Nuorkauppakamari on osa kansallista verkostoa, Suomen Nuorkauppakamarit ry:tä (Junior Chamber of International).

Seuraavista linkeistä löydät lisätietoa kansallisesta ja alueellisesta nuorkauppakamaritoiminnasta:

Valkeakosken kamarin jäsenistömme koostuu paikallisista 25-40 -vuotiaista yrittäjistä, johtajista ja palkansaajista. Ammattia suurempi yhteinen nimittäjä nuorkauppakamarilaisilla on aktiivisuus ja yritteliäisyys.

Pyrimme siihen, että jäsenemme kehittyvät polullaan ja ottavat vuosi vuodelta yhä vastuullisempia projekteja tai virkoja vastaan. Projektiemme tavoite on kehittää lähiympäristöämme. Valkeakoskella järjestämme vuosittain mm. Valkeakosken Markkinat ja nuorille suunnatun pelitapahtuman Gamebreakin. Oman kamarimme ulkopuolelta erilaisia virkoja on haettavissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Nuorkauppakamari mahdollistaa myös osallistumisen erilaisiin koulutuksiin, jotka hyödyttävät sinua myös työelämässä.